Welcome @ East Valleys Place

Leuk dat je onze website bezoekt!

Wij, East Valleys Chapter Belgium, zijn een groep vrienden en vriendinnen met een gedeelde passie: het heerlijke geluid van Harley-Davidson motoren.
In de lente van 2019 zag EVCB, onder impuls van Filip Nelissen, het levenslicht: we durven dus zeggen dat de club jong én dynamisch is.

Bovendien is het voor ons erg belangrijk dan we onafhankelijk zijn en blijven. We zijn dus niet aan een of andere dealer verbonden.

Daarnaast zijn vriendschap, openheid, gelijkheid en respect erg belangrijk! Dit betekent bijvoorbeeld ook dat we een ‘bestuur’ hebben dat richting geeft aan de club, maar er wordt naar iedereen geluisterd. Opmerkingen, suggesties, alles is welkom bij secretary@eastvalleyschapter.be.
En samen gaan we dan op pad. Onze rittenkalender vind je onder ‘EVENTS’.
Je vindt er ook stelselmatig meer info over onze Ride-Out.

Heb je interesse in onze club? Twijfel dan niet en kom kennismaken in ons clubhuis East Valleys Place. Dit vind je in Zolder, Sterrenwacht 149. Daar neem je de trap rechts van dancing ‘Grand Prix’. Wij zijn er elke eerste, derde en vijfde vrijdag van de maand, vanaf 20u. En iedereen is er welkom, Harley-rijder of niet! Motard of niet!

We hopen je er snel en regelmatig te zien. En wie weet, als lid van onze club.

Het bestuur.